درب کنسرو بازکن برقی

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ بنده خدا 

سلام

ابراز اميدواري کردم خودتان با تدقق در الفاظ آن روايات، متوجه برخي از آن تفاوتهاي گفتماني بشويد. چرا که ورود بنده به اين جهت فعلاً ميسر نيست و نياز هست برخي جهات کلامي و اصولي و... را قبلش تنقيح کرده باشم خدمت شما که آن هم ساعتها وقت مي‌گيرد و کار نوشتني هم نيست.

عجالتاً همين مقدار عرض مي‌کنم که اگر شما يک روايت موثوق‌الصدور از آن روايات را با ترجمه دقيق و بلکه متفق‌عليه (نه مثل آن و ما أنت و ذاک) در وبلاگ‌تان مرقوم کرده و ضمناً به اين مطلب هم تذکر بدهيد که «اينها بخشي از حکمت‌ها و فوائد دنيوي فلان حکم است نه علت تامّه حکم به مفهوم دقيق کلامي و اصولي» امثال بنده مزاحمت نخواهند کرد.

اما اين نحو گفتمان که اولش با تشبيه خالق و مخلوق شروع شود و آخرش هم بدون توضيح کافي خاتمه يابد و خواننده‌تان در معرض برخي شبهات قرار گيرد مقبول نيست.

البته در نهايت، صلاح وبلاگ خويش خسروان دانند!

موفق باشيد

پاسخ

سلام. قصد ذکر عين روايت نيست، چرا که از حوصله خواننده خارج است. بلکه مبنا بر بيان کردن همان کلام معصوم عليه السلام در قالب طنز مي باشد. اگر چه بايد توضيح شما مبني بر اينکه: - اينها بخشي از حکمت‌ها و فوائد دنيوي فلان حکم است نه علت تامّه حکم به مفهوم دقيق کلامي و اصولي- آورده بشود. ممنون از لطف تذکري که فرموديد.