سلام مجدد
من خيلي خيلي اين ماجرا را دوست دارم و مفيد ميدونم
فقط نميدونستم راجع به مقدس اردبيليه
با اجازتون توي وبلاگم درجش ميکنم
يا علي.ع
سلام بر شما
من تازه کتاب حقوق زن در اسلام رو تموم کرده ام .درباره ي پست هاي اخير شما مطالب خوبي داشت .پيشنهاد مي کنم مطالعه کنين.
.
درباره چند همسري مصلحت هاي اجتماعي باعث توصيه ي اونه البته به نفع زن هاست!!!!!!و صد البته بهترين و کاملترين شکل ازدواج تک همسريه که توي اون روح دو آدم به خوبي اوج ميگيره .
درباره ي مطلب شما هم خيلي جالبه ولي نتيجه اي که گرفتين !!
اين کار رو هم زن ادم مي تونه انجام بده هم از يه دوست خوب برمياد.
احکام اسلام به نظر من مردسالارانه نيست بلکه هر چيزي براي مرد و زن بر اساس حقوق ،نيازها و تکاليفشون تعيين شده .
کاش افراد جامعه ما که وارد هر بحثي ميشن و خودشون رو صاحب نظر مي دونن اول اطلاعاتشونو ارتقا ميدادن و احساسي برخورد نميکردن!!
البته منظورم برخي نظر دهندگانه نه شما!
ممنونم از اينکه مطالب مفيد و لازمي رو درج ميکنين اميدوارم در دقت هاتون موفق باشيد
سلام موضوعات وبلاگت خيلي جالبه آفرين
اين پست هم که به نظرم فوق العاده بود درباره مرحوم مقدس خوانده بودم ولي اين ماجرا را تا به حال نشنيده بودم . دست مريضاد و خدا قوت
"خلاء نيمه دوم" ب روزم
http://zanemomene.blogfa.com/ وبلاگ زن از منظر اسلام
مهمترين مسئله امروز زنان ما چيست: احقاق حقوق از دست رفته؟ برخورداري از تساوي حقوقي با مرد؟ حضور در عرصههاي اجتماعي و سياسي همپاي مردان؟ كالبد شكافي ستم تاريخي بر زن؟ مرد سالاري؟ و ....
اگر از منظري واقعبينانه و دينمدارانه و خارج از سيطره مشهورات زمانه، به موضوع بنگريم، در خواهيم يافت كه مهمترين معضل ما در ارتباط با مسائل زنان، حاكميت انگارههاي غربي بر ذهنيّت جامعه و طيف وسيعي از متديّنين و حتي بعضاً متفكران و علماي اسلامي است.
فضا سازيهاي دنياي مدرن و القائات مستمرّ غربگرايان در موضوع زن و مسائل پيرامون آن، موجب فاصلهگيري ناخودآگاه، تدريجي و روز افزون ما از آموزههاي قرآني و روايي در اين باره شده است و در مواردي نيز دست به تفسير و تأويلهاي ناقانونمند آيات و روايات زدهايم تا بر مشكل انطباق دين با مقتضيات و مشتهيات زمان و پاسخگويي به پرسشهاي روز فائق آييم و در زمره عقب ماندگان قرار نگيريم!
عموم اين تفسير و تاويلها، امري مُحدَث و بديع و منحصر به حداكثر يك قرن اخير ـ يعني دوران حضور فعال غرب و غربگرايي در جوامع اسلامي ـ است و اغلب نميتوان كمترين شاهد و استنادي براي آنها از كتاب و سنّت و سيره مسلمين و آثار علما يافت و در واقع، گويا تحوّلات زمانه ناشي از سيطره تمدن غرب، به مثابه منبعي تمام عيار و ناسخ منابع استنباط احكام و معارف ديني، در اين گونه تفاسير و ديدگاهها به كار گرفته شده است!
در اين مقال برآنيم تا با مراجعه به دو منبع اصيل معارف اسلام- كتاب و سنّت ـ ديدگاه اسلام را فارغ از مشهورات زمانه درباره موضوع زن توضيح دهيم.
تو جامعهي امروزي زن ذليلي معني نداره چون با فشاري که به ما مياد
حق داريم از نظر روحي و رواني واکنش نشون بديم
واقعيت اينه که تو جامعه ي ما مرد سالاري افتضاحي حاکمه
و حقيقت اينه که مردا هيچي نيستن و فقط قوانين مادي اين جامعه هست که بهشون قدرت داده
اينم نظر من که خواستي
در ضمن مطلب تو خيلي از واقعيت دوره و جامعه امروزي دوره اگه فکر کني ميفهمي چي ميگم
من تو رو لينک کردم تو هم منو لينک کن
منتظر نظراتم
در مورد اين قسمت که گفتي:(ولي نميدونم چرا بعضيها مسلمونها را به مرد سالاري متهم مي کنند و احکام دين را به احکام مرد سالارانه! اين در حالي است که بزرگان ما به همسرانشان احترام خاصي مي گذاشتند.)دليل نميشه چون مرحوم اردبيلي اينجوري بوده،همه مردا اين جوري خوب وبه قول خودت زن زليل باشن و نمي توني از اين نتيجه گيري کني که قوانين اسلام مرد سالارانه نيست!
اين نتيجه گيري به نظر من خيلي غير منطقيه